Ερωτήσεις - Απαντήσεις FAQ

Πως λειτουργεί

Πώς καθαρίζω το κύπελλο;

Ξεβιδώστε το πλαστικό καπάκι από το πλαστικό λαιμό. Ξεχωρίστε το λαιμό και το πλαστικό δαχτυλίδι από το κύπελλο σιλικόνης. Τοποθετήστε τα κομμάτια στο επάνω ράφι του πλυντηρίου πιάτων ή πλύνετε  με το χέρι.

Πώς μπορώ να συναρμολογήσω το κύπελλο μετά τον καθαρισμό;

Πρώτα - Τοποθετήστε το πλαστικό λαιμό, με το σπείρωμα προς τα πάνω, πάνω από το κύπελλο σιλικόνης.
Δεύτερον - Πιέστε το κύπελλο σε σχήμα "C" και σπρώξτε το μέσα από το λαιμό.
Τρίτον - Βεβαιωθείτε ότι η κορυφή σιλικόνης του κυπέλλου εφαρμόζει στην κορυφή του πλαστικού λαιμού.
Τέταρτον - Βιδώστε το καπάκι σφιχτά πάνω στο πλαστικό λαιμό και επιβεβαιώστε ότι είναι επαρκώς σφιχτό.

Μπορώ να βάλω το ποτήρι μου σε σακίδιο, η τσάντα, ενώ είναι γεμάτο με ποτό;

Δεν θα το συμβουλεύαμε. Ενώ το υγρό κατά πάσα πιθανότητα δεν θα διαρρεύσει, υπάρχει μια πιθανότητα κάτι ακούσιο να συμβεί και δεν θα θέλαμε το κύπελλο σας να φταίει για τυχόν διαρροή.  Για παράδειγμα, αν το πώμα  μπλοκάρει στο φερμουάρ του σάκου σας, θα μπορούσε να ανοίξει και το υγρό να χυθεί έξω από το στόμιο. Θα πρέπει, επίσης να είστε προσεκτικοί όταν πιέζετε  το κύπελλο σας για να το μετατρέψετε σε δίσκο. Ρίξετε το στην τσάντα σας όταν είναι καθαρό από υγρό (αν σταγονίδια παραμείνουν μέσα στο κύπελλο, δεν θα διαρρεύσουν όταν το κύπελλο  είναι σωστά κλειστό).

Πόσο ζεστή γίνεται η σιλικόνη όταν γεμίζει με ένα ζεστό ρόφημα;

Η μεταφορά θερμότητας μέσω του "γυμνού" κυπέλλου σιλικόνης είναι παρόμοια με τη μεταφορά θερμότητας που αισθάνεστε μέσα από ένα  καφέ σε χάρτινη ή πλαστική συσκευασία μίας χρήσης χωρίς πλαστικό δαχτυλίδι. Όταν ο καφές ή το τσάι σας είναι πιο ζεστό, το πλαστικό δαχτυλίδι  σας επιτρέπει να κρατάτε άνετα το ποτήρι, με ελάχιστη μεταφορά θερμότητας στο χέρι σας.

Υπάρχουν υλικά BPA και Φθαλικές ενώσεις;

Φυσικά ΟΧΙ! Χρησιμοποιούμε μόνο πλαστικό πολυπροπυλενίου FDA (# 5 ανακυκλώσιμο) και LFGB πιστοποιημένη σιλικόνη (το LFGB είναι ένα πρότυπο της ΕΕ που θεωρείται ακόμα πιο αυστηρό από το FDA). Επίσης δεν χρησιμοποιούμε συγκολλητικά κατά τη συναρμολόγηση.

Πού κατασκευάζονται;

Τα stojo κατασκευάζονται υπεύθυνα στην Κίνα. Συμμεριζόμαστε πολλές από τις ανησυχίες που έχετε σχετικά με την κατασκευή εκεί. Πρωταρχικώς διασφαλίσαμε ότι οι δραστηριότητες που σχετίζονται με την κατασκευή πληρούν τα αποδεκτά πρότυπα ποιότητας, ασφάλειας, δίκαιης εργασίας, ηθικών επιχειρηματικών πρακτικών και περιβαλλοντικής ευθύνης. Ο κατασκευής τηρεί πιστοποιήσεις για τα πρότυπα του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας (ISO 9001) και του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης (ISO 14001).