Το ήξερες

Το ήξερες;

Επαναχρησιμοποιήσιμα κύπελλα - Νέος προσδιορισμός


Θέλαμε να σχεδιάσουμε το τέλειο επαναχρησιμοποιoούμενο κύπελλο για τους ανθρώπους που ζουν εν κινήσει. Το κύπελλο που φανταζόμασταν έπρεπε να είναι συμπαγές, στεγανό, εύκολο να καθαριστεί και να κατασκευαστεί από τα ασφαλέστερα υλικά που είναι διαθέσιμα. Θέλαμε επίσης να ξεχωρίζει και να είναι διασκεδαστικό στη χρήση.

 

Διαρροή


Τα κύπελλα Stojo είναι στεγανά. Αφού ολοκληρώσετε το ποτό σας, πιέστε το κύπελλο, τοποθετήστε το πώμα και ρίξτε μέσα την τσάντα σας. Κανένα άλλο επαναχρησιμοποιούμενο κύπελλο δεν προσφέρει αυτό το επίπεδο άνεσης.


Αναδιπλούμενο και συμπαγές


Όλα τα Stojo έχουν σχεδιαστεί για να συνδυάζουν την απλότητα και την ευκολία, έτσι δημιουργήσαμε ένα επαναχρησιμοποιούμενο κύπελλο καφέ που μετά την συμπίεση καταλήγει  σε δίσκο μικρότερο από 5 εκατοστά σε ύψος. Αυτό σημαίνει ότι το Stojo μπορεί να χωρέσει στην τσέπη, το σακίδιο στην τσάντα  ή τις αποσκευές σας, εξασφαλίζοντας εξαιρετική φορητότητα. Δεν υπάρχει η ίδια ευκολία  με άλλα κύπελλα  μιας χρήσης ή  επαναχρησιμοποιούμενα, παρά μόνο με το Stojo.

 

Κατασκευασμένο από ασφαλή υλικά


Ενώ η άνεση είναι το κλειδί της ύπαρξης του Stojo, η διασφάλιση ότι το Stojo είναι κατασκευασμένο από τα καλύτερα και ασφαλέστερα υλικά είναι εξίσου σημαντικό. Αυτό σημαίνει ότι κάθε Stojo είναι κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμα υλικά, όπως σιλικόνη τροφίμων, που αποκλείει φθαλικές ενώσεις, κόλλες και BPA.

 

Διπλής χρήσης μονωτική  λαβή

 

Στο Stojo  περιλάβαμε μία στρόγγυλη μονωτική λαβή η οποία λειτουργεί ως μόνωση για  προστασία  των χεριών σας , από ζεστό καφέ έως παγωμένο τσάι.  Η λαβή  παρέχει επίσης δομή στο κύπελλο Stojo, διευκολύνοντας το σφίξιμο σε του Stojo σε διαφορές περιπτώσεις,. ακόμη και αν το γυρίσετε ανάποδα ή σας πέσει.

ένα εξαιρετικά εργονομικό πτυσσόμενο ποτήρι